De Zaanse beschuitfabrikant Hille gaf in de vorige eeuw meer dan twintig verzamelalbums uit. Kunstenaars zoals Willem Jansen, Bernard van Vlijmen en Rein Stuurman maakten hiervoor prachtige aquarellen. Lange tijd was het onduidelijk of deze kunstwerken ook bewaard zijn gebleven. Een onverwacht bericht aan de Willem Jansen Stichting gaf hierop het antwoord. Deze uitgave gaat in op de geschiedenis van Hille, vertelt over de plaatjesalbums en de kunstenaars die deze hebben geïllustreerd en wordt een selectie van de originele aquarellen afgebeeld.

Deze uitgave wordt verkocht als combinatiebundel met Van cactus- tot voetbalplaatjes. Bij bestelling van deze uitgave ontvangt u beide boeken.

U kunt dit boek bestellen door overmaking van € 21,90 (incl. verzendkosten) op  bankrekeningnummer NL52RABO 03701 51 119, t.a.v. de Willem Jansen Stichting te Westzaan o.v.v . De Albums van Hille. Vermeld ook duidelijk uw volledige adres voor de verzending. De boeken zijn ook bij Galerie Staphorsius verkrijgbaar.

Galerie Staphorsius
J. J. Allanstraat 287 B
1551 RG  Westzaan
T:  075-6143000
W:  staphorsius.nl
Geopend: dinsdag – zaterdag, 9 – 17 uur.